Rengør kyllingen og kom den i en foliebakke.
Bland alle ingredienser til marinaden sammen og hæld det ud over kyllingen.
Masser marinaden godt ind i kyllingen og kom den på grillen i foliebakken eller ind i ovnen på ca. 180 grader.
En gang i mellem hældes den overskydende marinaden som er i bunden af foliebakken over kyllingen med en ske, for at sikre ekstra smag og sprødhed.
Grill eller bag kyllingen til den er gennemsteg og har en kernetemperatur på 75 grader.
Lad kyllingen trække nogle minutter før den skæres ud.
Serveres eventuelt med bagte kartofler og/eller en let sommersalat.
60 - 90 min Tilberedningstid
4 Kuverter
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1 | Frijsenborg Herregårdskylling |
2 dl | De 5 Gaarde øl, Tido |
½ | løg. finthakket |
1 fed | hvidløg, finthakket |
1 tsk. | sukker eller De 5 Gaarde Honning |
3 tsk. | paprika |
2 spsk. | ketchup |
1 spsk. | De 5 Gaarde Rapsolie |
Salt og friskkværnet peber |