• Om De 5 Gaarde
  • Kontrolrapporter
  • Fødevaresikkerhed
  • Presse
  • Bliv forhandler
  • Følg, like & bidrag
  • Job & karriere
  • Søg

De 5 Gaarde
Menu
  • Frijsenborg kylling
    • Dyrevelfærd
    • Kyllingedagbog
    • Tilberedning
    • Opskriftsunivers
  • Produkter
    • De 5 Gaarde specialøl
    • Schackenborg specialøl
    • Schackenborg spirituosa
    • Balsamisk eddike
    • Koldpresset rapsolie
    • Sennep
    • Honning
    • Marmelade
    • Brød- og melblandinger
  • Opskrifter
    • Kylling
    • Nem aftensmad
    • Madpakke
    • Salat & Pasta
    • Suppe
    • Marinade
    • Tilbehør
    • Brød & Kage
    • Dessert
    • Drinks
  • Om De 5 Gaarde
    • Schackenborg Slot
    • Frijsenborg Slot
    • Gyllingnæs Gods
    • Wedellsborg Gods
    • Constantinsborg Gods
    • Kontrolrapporter
    • Fra jord til bord
    • Privat politik
  • Søg
  • Nyheder
  • Presse
    • Schackenborg Julesnaps
    • Schackenborg Mørk Rom
    • Schackenborg Specialøl
    • Kyllingedagbog
    • Rapsolie med smag
    • Schackenborg Spirituosa
    • Dyrevelfærd
    • Biogas anlæg
  • Job & karriere
  • Følg, like & bidrag
  • Bliv forhandler
Kylling_grill

Ølmarineret Frijsenborg Herregårdskylling

Sådan gør du

  • 1

    Rengør kyllingen og kom den i en foliebakke.

  • 2

    Bland alle ingredienser til marinaden sammen og hæld det ud over kyllingen.

  • 3

    Masser marinaden godt ind i kyllingen og kom den på grillen i foliebakken eller ind i ovnen på ca. 180 grader.

  • 4

    En gang i mellem hældes den overskydende marinaden som er i bunden af foliebakken over kyllingen med en ske, for at sikre ekstra smag og sprødhed.

  • 5

    Grill eller bag kyllingen til den er gennemsteg og har en kernetemperatur på 75 grader.

  • 6

    Lad kyllingen trække nogle minutter før den skæres ud.

  • 7

    Serveres eventuelt med bagte kartofler og/eller en let sommersalat.

Udskriv

60 - 90 min Tilberedningstid

4 Kuverter

Mængde Ingrediens
1 Frijsenborg Herregårdskylling
2 dl De 5 Gaarde øl, Tido
½ løg. finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 tsk. sukker eller De 5 Gaarde Honning
3 tsk. paprika
2 spsk. ketchup
1 spsk. De 5 Gaarde Rapsolie
  Salt og friskkværnet peber

Relaterede opskrifter

Kyllingeburger

Burger med Frijsenborg kyllingebryst og rødbedehummus


0 - 30 min

Citron -oregano Marineret Kylling

Citron/oreganomarineret ovnstegt Frijsenborg kylling


Kyllingefrikadeller -i -karrysauce -m -groentsager

Frijsenborg kyllingefrikadeller i karrysauce


30 - 60 min

Kyllingelaar -m -parmesan

Frijsenborg Herregårdskyllingelår med parmesan


30 - 60 min

  • Om De 5 Gaarde
  • Kontrolrapporter
  • Fødevaresikkerhed
  • Presse
  • Bliv forhandler
  • Følg, like & bidrag
  • Job & karriere
  • Søg

© Copyright De 5 Gaarde 2012

Frijsenborg kylling

  • Dyrevelfærd
  • Kyllingedagbog
  • Tilberedning
  • Opskriftsunivers

Produkter

  • De 5 Gaarde specialøl
  • Schackenborg specialøl
  • Schackenborg spirituosa
  • Balsamisk eddike
  • Koldpresset rapsolie
  • Sennep
  • Honning
  • Marmelade
  • Brød- og melblandinger

Opskrifter

  • Kylling
  • Nem aftensmad
  • Madpakke
  • Salat & Pasta
  • Suppe
  • Marinade
  • Tilbehør
  • Brød & Kage
  • Dessert
  • Drinks

Om De 5 Gaarde

  • Schackenborg Slot
  • Frijsenborg Slot
  • Gyllingnæs Gods
  • Wedellsborg Gods
  • Constantinsborg Gods
  • Kontrolrapporter
  • Fra jord til bord
  • Privat politik

Søg

Nyheder

Presse

  • Schackenborg Julesnaps
  • Schackenborg Mørk Rom
  • Schackenborg Specialøl
  • Kyllingedagbog
  • Rapsolie med smag
  • Schackenborg Spirituosa
  • Dyrevelfærd
  • Biogas anlæg

Job & karriere

Følg, like & bidrag

Bliv forhandler

Kontakt os

Havnen 1

8700 Horsens

Tlf. +45 42820999

mail@de5gaarde.dk